Instal·lacions de confiança des de 1990
Correu electrònic: emober@emober.com
logo
Contactar
  • Som especialistes

    Electricitat, aigua i gas
  • Eficiència energètica

    Energies renovables
  • Qualitat en el servei

    Certificación ISO 9001
 

Empresa

Emober Instal·lacions S.L. és una empresa situada a Sentmenat (Vallès Occidental – Barcelona) creada l'any 2004, donant continuïtat al projecte iniciat a l'any 1990 per el mateix equip professional, amb mes de 25 anys d'experiència.


Que fem?

Som especialistes en instal·lacions elèctriques, aigua, gas, calefacció, producció d'aigua calenta sanitària (ACS) i climatització.

Els serveis que oferim estan relacionats amb l'ejecucció de projectes, modificació i acondicionament d'instal·lacions, reparació i manteniment integral, en vivendes particulars, comunitats, empreses, enllumenat vial tan públic com privat i edificis de publica concurrència ja siguin públics o privats.

Tenim una gran inquietud per la sostenibilitat i en oferir als nostres clients solucions que aportin estalvi. Per aquest motiu apostem de forma clara per les energies renovables i la eficiència energètica, implantant noves tecnologies per a projectes d'estalvi energètic.


Valors

Sempre hem tingut un clar compromís per la qualitat del servei i suport al client, basat en oferir la millor solució a la demanda i necessitats dels nostres clients.

La seguretat del nostres treballadors i de les persones que interactuen amb ells, és un aspecte fonamental. Per aquest motiu tots els nostres treballadors reben formació e informació continua en aquest aspecte i tots els equips de treball i de protecció (tant individual com col·lectiu) estan sotmesos a programes de manteniment i renovació per garantir la màxima seguretat.

Creiem en el consum sostenible que satisfaci les nostres necessitats i no comprometi el medi ambient.

aboutus
aboutus


aboutus
aboutus


aboutus